gesloten deurBij afwezigheid van de ontvanger

Indien de ontvanger niet thuis is, wordt de fruitmand of bestelling bij één van de buren afgegeven. Zijn de buren ook niet thuis dan wordt het op een later tijdstip nogmaals aangeboden. Ook zal er een briefje achtergelaten worden waarop de ontvanger kan reageren wanneer hij of zij thuiskomt. wanneer de ontvanger niet meer reageert dan ligt de verantwoordelijkheid bij de besteller omdat het om een vers produkt gaat met beperkte houdbaarheid.

 

Fruitmand ziekenhuisOntslagen ziekenhuispatient

Bij bezorging in ziekenhuizen is het verstandig om zeker te weten of de patient nog aanwezig is. Het gebeurd helaas maar al te vaak dat de patient op de afleverdag reeds ontslagen is (vooral op vrijdag en maandag). Omdat het een versprodukt betreft zijn wij in zo'n geval genoodzaakt om extra verzendkosten in rekening te brengen voor het opnieuw verzenden naar een ander adres.

fruitmand adresVerkeerd bezorgadres

Bij het invoeren van een verkeerd bezorgadres (oud adressenbestand, verhuizing etc. ) worden 1x extra verzendkosten berekend voor het opnieuw maken en verzenden van de fruitmand of bestelling.

Terug Verder

[Bezorgkosten] terug Online betalen Bevestiging Te laat en dan? Bezorgkosten Volgende pagina Ontvanger is afwezig? Online betalen Fruitmand assortiment [Bezorgkosten Buitenland] [Spoedzendingen] [Betaling] [Emailbevestiging] [Te laat?]
[Afwezigheid ontvanger] [Ziekenhuizen] [Fout adres] [Assortiment]
[Speciale Wensen of Opdrachten] [Online-shop Fruitmand] [Online-shop]
[Algemene voorwaarden] [Contactgegevens]